Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’ın müzesine bir kupa daha geldi

Seyhan’ın müzesine bir kupa daha geldi

Seyhan’ın müzesine bir kupa daha geldi

Kupa’yi aldilar Baskan Akay’a kostular

Seyhan Belediyespor Kulübü basari çitasina bir yenisini daha ekledi. Basketbol’da elde edilen sampiyonlugun  ardindan Mavi-Beyazli ekibin U-14 Yas futbol takimi da, final karsilasmasi’nda Gençlerbirligi’ni 3-0 yenerek Adana 2.si olarak Türkiye sampiyonalarina katilma ya hak kazandi.

 

BASKAN AKAY’I ZIYARET ETTILER

K.K.Kardesler Stadi’nda oynanilan final karsilasmasini  kazanarak Türkiye sampiyonalari’nda Adana’yi temsil edecek olan 2 takimdan birisi olan Seyhan Belediyespor U-14 futbol takimi kupa töreni sonrasinda Seyhan Belediye Baskani ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskani Akif Kemal Akay’i ziyaret ederek mutluluklarina ortak edip kupa’yi armagan ettiler.

 

BASARI IÇIN ALTYAPIYA ÖNEM VERILMELI

Seyhan Belediyespor Kulübü, Yönetim, Teknik heyet ve futbolcu kadrosunu kutladigini belirten Baskan Akay, “ Sampiyonalardan da, iyi neticeler bekliyoruz. Basarinin yolu altyapidan geçer. Spor kulüplerimizin altyapiya büyük bir önem vermesi gerekiyor. Bu anlamda, ilçemizdeki ve bünyemizdeki takimlarimiza her zaman destegimizi vermekteyiz.  Bir dönem Türk futboluna sayisiz yetenekli futbolcular kazandiran Adanamiz  bundan sonraki yillarda da kaliteli isimler yetistirecektir” diye konustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli